Wipro Volglaswand met Kaderdeur zwart

Onze dealers

Wipro werkt uitsluitend via vaste dealers. Heeft u vragen over onze producten, neem dan contact op met ons of één van onze dealers.

Heeft u een afbouwbedrijf en installeert u regelmatig scheidingswanden?  Wellicht wilt u dan zelf dealer van Wipro worden.  Wij zoeken in diverse delen van het land nog partijen die onze systeemwanden willen verkopen en monteren. 

Alles uit eigen productie

Hierdoor blijven de lijnen kort en zijn we uiterst flexibel. In combinatie met een goede werkvoorbereiding zorgt dit voor een vlekkeloze oplevering binnen de gestelde oplevertermijn.

Geen eigen montage

Wij werken uitsluitend met dealers die onze producten monteren. Dit zijn afbouwbedrijven die naast verplaatsbare wanden vaak ook plafonds en andere zaken monteren. 

Levertijd van 2 – 3 weken

Na goedkeuring van de werktekeningen, garanderen wij korte levertijden. Onze dealers werken graag met Wipro. Men weet dat ze op ons kunnen bouwen. Wij doen wat we beloven. 

Dealers bij u in de regio

Ook bij u in de buurt hebben wij onze vaste dealers. Deze afbouwbedrijven hebben de kennis van onze producten en bouwen de mooiste interieurs voor u. Daag ze uit en laat u door hen inspireren!
Vraag ons om een selectie van dealers bij u in de buurt. 

Wilt u ook dealer worden?

Wij komen graag in gesprek met afbouwbedrijven die onze producten willen verkopen. Afbouwbedrijven werken met Wipro vanwege:

– de constante kwaliteit
– de flexibiliteit
– de korte en betrouwbare levertijden
– de technische ondersteuning door onze binnendienst

Daarnaast hebben wij  geen eigen montage, dus zullen we nooit concurreren met u als afbouwer.

Spreekt dit profiel u aan, neem dan contact met ons op. Kom kijken op onze locatie in Winterswijk. We bespreken dan al onze productmogelijkheden en geven u een rondleiding door onze fabriek.

Wij werken al jaren graag met Wipro omdat zij de kwaliteit en flexibiliteit hebben die wij verwachten van onze leveranciers. Ook kunnen zij bij drukte ondersteuning bieden in het traject van voorbereiding. Kortom, een zeer dienstbaar bedrijf met dito medewerkers.

Stan van Rijn, DGA Normakoestiek

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met ons op!

Vakantiesluiting 2024

WIPRO BV is vanwege vakantie gesloten in week 31, 32 en 33 (van 29 juli t/m vrijdag 16 augustus 2024)

We wensen iedereen een fijne vakantie en vanaf maandag 19 augustus staan we weer voor jullie klaar!