Wipro glazen scheidingswand room in room

Kantoren

Steeds vaker worden kantoren een plek waar het opdoen van inspiratie en creativiteit belangrijk is. Een fijne werkplek waar medewerkers elkaar ontmoeten en ideeën uitwisselen. Waar men tussen het werken door ook eenvoudig even kan ontspannen.

Nu kantoorpersoneel steeds meer hybride gaat werken worden de  momenten op kantoor steeds belangrijker. Het is wel zo prettig als de omstandigheden waarin we werken zo optimaal mogelijk zijn. Dit bevordert de prestaties van het team en komt zo de organisatie als geheel ten goede. De inrichting van uw kantoor speelt daarin een grote rol. 

Optimale werkplekken

Gaat u uw kantoorruimte verbouwen? Met de wandsystemen van Wipro geeft u uw kantoor eenvoudig en flexibel de juiste indeling, aangepast aan de behoeften van de gebruikers. Heeft u na verloop van tijd behoefte aan een andere indeling, dan past u de situatie eenvoudig aan. 

Vroeger waren kantoren vaak saaie, inspiratieloze ruimtes. Eindeloze gangen met identieke kamers of een gebouw met op  elke verdieping dezelfde indeling. Te veel voorspelbaarheid is geestdodend.

Zorg voor variatie in plattegronden, materiaalgebruik en kleur. Een mooi ingerichte ontmoetingsplek maakt informeel overleg gemakkelijker en formeel overleg creatiever, losser en sneller.

Flexplekken voor collega’s die het thuiswerken zat zijn, overlegruimten die inspireren, concentratieplekken waar u in stilte kunt knallen, belhoekjes voor lange telefoongesprekken. Een moderne kantoorruimte heeft vele functies. Onze dealers maken er een mooi geheel van, waar het altijd prettig en productief werken is.  

Wipro geluids-isolerende wand volglas

Het gezonde kantoor

Een gezonde en prettige werkomgeving kent vele aspecten. Van voldoende frisse lucht tot de juiste akoestiek. En van genoeg daglicht tot een plek om even te bewegen. Daglicht is een belangrijk aandachtspunt. Daarom is het gebruik van veel glas tegenwoordig zo populair. 

De kantoortuin was lang de norm maar is nu weer passé. Grote, open ruimtes zijn mooi en licht, maar het nadeel is dat je je er minder goed kunt concentreren vanwege de drukte en het geluid. Een paar afgesloten ruimtes zijn daarom geen overbodige luxe. Daar kan iemand zelf gaan zitten of juist die luidruchtig telefonerende collega naartoe sturen. Met de wanden van Wipro is het maken van een afgesloten ruimte eenvoudig en snel geregeld. 

De coffee corner als ontmoetingsplek wordt steeds belangrijker. Met zoveel online activiteit wordt een fysieke ontmoeting en een praatje bij het koffie apparaat juist extra gewaardeerd. 

Hoe lekker is het om na een aantal uren opperste concentratie eens even  tegen een bal aan te trappen of te slaan.  Stoom kunnen afblazen reduceert stress en bevordert de creativiteit. Het gezonde kantoor van nu heeft een ruimte om even  te ontspannen en bewegen.

En het oog wil ook wat. Een werkplek die sfeervol is ingericht met goed afgestemde kleuren en materialen.  De dealers van Wipro maken voor u een plek waar u iedere morgen graag aan de slag gaat.

systeemwanden voor kantoor

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met ons op!