Wipro Volglaswand met Kaderdeur, groene wand met mos bekleed

Wandafwerking

Technisch moet een wand natuurlijk aan de eisen voldoen. Maar het oog wil ook wat! Met alle beschikbare materialen en technieken zijn de afwerkmogelijkheden bijna eindeloos.  

Vaak is er een probleem met de akoestiek op te lossen. De uitdaging is om dit te combineren met een stukje design. Door te kiezen voor zachte materialen en ruwere structuren wordt op akoestisch vlak resultaat behaald. Met kleur, vorm en materiaalkeuze kan een uniek ontwerp worden bereikt. Oog en oor ontmoeten elkaar.

Alles uit eigen productie

Hierdoor blijven de lijnen kort en zijn we uiterst flexibel. In combinatie met een goede werkvoorbereiding zorgt dit voor een vlekkeloze oplevering binnen de gestelde oplevertermijn.

Geen eigen montage

Wij werken uitsluitend met dealers die onze producten monteren. Dit zijn afbouwbedrijven die naast verplaatsbare wanden vaak ook plafonds en andere zaken monteren. 

Levertijd van 2 – 3 weken

Na goedkeuring van de werktekeningen, garanderen wij korte levertijden. Onze dealers werken graag met Wipro. Men weet dat ze op ons kunnen bouwen. Wij doen wat we beloven. 

Uniek ontwerp

Omdat er zoveel technieken beschikbaar zijn hierbij een kleine opsomming van de mogelijkheden.

Folieprint
Met name glazen wanden lenen zich voor folieprint. Door op ooghoogte een folie aan te brengen wordt inkijk en afleiding voorkomen. Iedere gewenste print kan digitaal op de folie worden aangebracht. Wanneer u over een jaar een andere print wilt is dat eenvoudig te realiseren. 

Posterprint
Gipswanden lenen zich goed voor een posterprint. Stelt u zich voor hoe de uitstraling van een ruimte verandert als u één hele wand voorziet van een posterprint. Een poster met daarop uw eigen beeld of een stockfoto. 

Plantenwand
Psychologen van de Universiteit Groningen berekenden dat planten de werkende mens 15 procent productiever maken én dat ze op lange termijn de concentratie en tevredenheid verbeteren. Alle reden dus om een plantenwand te integreren in uw kantoorinrichting. 

Vilt design
Omdat vilt goede akoestische eigenschappen heeft is het een logische keuze voor wandafwerking. Dat kan een wand zijn in één egale kleur, of een waar kunstwerk van diverse kleuren en dessins.  Ook uw logo in vilt op de wand is mogelijk.

Houten latpanelen
Wanden voorzien van houten panelen zijn erg populair. Vooral omdat het past in een strak en hedendaags interieur. Maar ook omdat het geluid absorbeert. Deze latten worden gemonteerd op een vilten ondergrond. 

Patina Adapta
Aluminium en stalen profielen kunnen gespoten worden in allerhande RAL-kleuren. Maar steeds vaker worden special effects toegepast. Wij bieden nu de Patina Adapta collectie aan. Hiermee ontwerpt u een kantoorruimte die uw klant nergens anders vindt.  

 

Meer weten over deuren? Neem contact met ons op!