Wipro scheidingswanden

Werkwijze

Wipro is een productiebedrijf dat verplaatsbare wandoplossingen maakt. Met  engineering en productie geheel in eigen huis. 

Met een enthousiast team van ervaren mensen maken we iedere dag weer mooie wandinrichtingen. Ieder project is weer anders en het is altijd maatwerk. Door onze eigen engineering en productie zijn we geheel flexibel en kunnen we snel schakelen. Zo kunnen we doen wat we beloven. 

Alles uit eigen productie

Hierdoor blijven de lijnen kort en zijn we uiterst flexibel. Van glas, deuren, gips en profielen maken we een prachtig eindproduct, klaar voor montage bij de klant.

Geen eigen montage

Wij werken altijd met dealers die onze producten monteren.  Het is onze taak hen zoveel mogelijk te ontzorgen door het leveren van een goed product. 

Levertijd van 2 – 3 weken

Wij garanderen korte levertijden. Voor spuitwerk 3 weken. Voor blank aluminium, standaard witte en zwarte profielen slechts 2 weken. Deze hebben we namelijk op voorraad.

Onze werkwijze

Aan de hand van ons prijzenboek maken onze dealers zelf hun calculatie. Bij opdracht controleren  wij alle maten en zorgen we dat ieder detail klopt. Dit voorkomt veel vertraging en gedoe later in het proces.

Na de werkvoorbereiding gaat de opdracht naar de productie. Wipro heeft het gehele productieproces in eigen hand en beschikt over een ruime hal met moderne machines. Hierdoor kunnen we snel en flexibel schakelen. 

Bij de uitlevering van onze producten wordt alles zorgvuldig verpakt. Zo voorkomen we beschadigingen tijdens transport en daarmee vertraging tijdens de montage. 
Ook als onze dealers aan het bouwen zijn laten we hen niet in de steek. Indien nodig staan we voor hen klaar. Samen bedenken we steeds de juiste oplossing voor iedere situatie.

Voor producten met blank aluminium hanteren we een levertijd van 2 weken. Dit is ook het geval voor onze standaard witte en standaard zwarte profielen. Bij overig spuitwerk is de levertijd 3 weken (na ontvangst van de  goedgekeurde opdrachttekeningen). 

 

 

brandwerende systeemwand wipro

“Wipro denkt altijd goed met ons mee en is een betrouwbare partner!”

Ellis Hopman, Hopman Ruimtemakers

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met ons op!